zondag 26 juli 2009

Verf

Nog 4 dagen en dan mogen we verhuizen. Wat hebben we er zin in. Niet alleen vanwege het verbouwde huis, maar ook omdat het vakantiehuisje heel somber is. Vandaag is het prachtig weer en binnen in huis is het donker (en koel).

Deze week is de schilder langs geweest. Tussen de drie en de vijf schilders per dag. Binnen is de schilder (bijna) klaar. De oude buitenmuur kan niet schoon worden gespoten. We moeten nog beslissen wat we daar mee gaan doen.

Verder zijn er veel zaken die nog net even afgewerkt moeten worden. De electricien is daarvoor nog twee dagen langs geweest.

De glaszetter had de laatste (gekleurde) glasplaten ontvangen. Ter plaatse bleek dat er 1 glasplaat ontbrak en dat er 1 verkeerd om was gemaakt (de voor en achterkant waren omgewisseld). Dus we zijn weer 11 glasplaten verder en hebben nog 2 te gaan.

De aannemer en de loodgieter zijn op vakantie en zijn niet meer bereikbaar.

Marjan en ik hebben de slaapkamer van David en Vivian geverfd in bonte kleuren (oranje, rood en roze).



Gisteren met Wieger, Frank en Herman (!) verder gegaan met de ontmanteling van de tuin. Weer zeven aanhangers (vijf puin en 2 takken) afgevoerd. We zijn al een heel eind. Maandag over een week komt de hovenier.



Deze week gaat de schilder buiten verder, gaan we de slaapkamer van Vivian afverven, gaan we verder met het tuinproject en gaan we verhuizen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten