zondag 19 juli 2009

Bouwvak



Donderdag heb ik vakantie gekregen. Samen met Wieger en Henk zijn we het tuinproject begonnen. De bestrating rond het huis moet opnieuw worden gelegd en bijna alles achter het huis wordt opnieuw ingericht. Donderdag 2 aanhangers afgevoerd (hout van de blokhut), vrijdag 4 aanhangers (oude bestrating) en zaterdag 6 aanhangers (5 x takken en 1 x stammetjes). Ik verwacht dat er nog wel 6 aanhangers nodig zijn om de rest af te voeren.





Vrijdag was de laatste dag voor de bouwvak (behalve voor de schilders, die gaan nog een week door). Er waren 12 mensen aan het werk in en rond het huis. Aan het einde van de dag zijn de meeste werkzaamheden uitgevoerd. Om 16:00 uur zet de loodgieter het water op de cv installatie en blijkt er midden in de betonnen vloer in de kamer een lek te zitten. Na het inroepen van versterking (5 loodgieters) kan gelukkig de vloer na enig hak en sloop werk weer gerepareerd worden. De vloer is wel nat geworden. Waarschijnlijk dat de houten vloer hierdoor weer wat later komt.




Alles is opgeruimd:de hekken, de afval containers, de bouwkeet, de materiaal container, de stijgers en de bouwmaterialen in en rond het huis. We hebben de sleutel gekregen en het huis is weer van ons. Dat voelt erg goed. Er zijn nog wel de nodige punten die afgewerkt moeten worden, maar we kunnen er weer wonen. Morgen beginnen we met het verven van de slaapkamers van Vivian en David. Donderdag komt de vloerbedekking, dan moet David zijn slaapkamer geverfd zijn.




Nog 11 dagen voordat we verhuizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten